BORDSBOKNING

Här bokar ni bord hos oss om ni vill äta middag och dricka vin och är minst 4 personer . Bordet har ni i 2 timmar. Ni behöver inte boka bord om ni endast ska dricka vin och är färre än 4. Då är det dropin som gäller.

Vår stora uteservering som ligger på Mäster Johansgatan 7, har vi öppen beroende på väder. Det går EJ att boka plats där, endast drop in.

Det är viktigt för oss i dessa tider att ni bokar rätt antal personer så att vi kan placera er vid rätt bord och hålla rätt avstånd till andra sällskap.

Om antalet ni vill boka inte finns valbart så boka minsta antal som är möjligt och skriv sedan i kommentaren hur många ni blir.

Skulle ni behöva avboka så är det senast 12.00 samma dag ni har bokat som ni kan boka av. Vi uppskattar att ni respekterar detta så att vi kan ha bra framförhållning och kan planera om.

Har ni frågor ang er bokning eller vill att vi tar fram vin och matpaket, eller vill hyra in oss för ett privat event, maila oss på: bokning@lenoteca.se

Välkomna!

Till vinet har vi alltid mat och tilltugg. Vår ost och charkbricka fylld med spännande ostar och kallskuret från Europa, italienska gröna oliver och bröd. Vi har alltid ett urval av varmrätter, minst ett kött och ett vegetariskt alternativ. Utöver det så har vi lite småplock, och även något litet sött till dessertvinerna. Fråga oss gärna om ni har allergier eller andra önskemål.