BORDSBOKNING

OBS! Under Eurovisionveckan så har vi lite ändrade bokningsrutiner och öppettider. Se vad som gäller under respektive datum.

Vi älskar spontanitet och främjar drop-in gäster! Det går för det mesta att hitta en plats att slå sig ned på.

För de som vill vara säkra på att få ett bord så har vi 5 bokningsbara bord per kväll (20 platser totalt). Dessa är till för ätande gäster.

För sällskap större än 6 personer ber vi er mejla in er bokningsförfrågan till bokning@lenoteca.se

Det är viktigt för oss att ni bokar rätt antal personer så att vi kan placera er vid rätt bord.

Vid avbokning ber vi er att informera oss senast klockan 12 samma dag, det kan ni göra via mejl eller genom att ringa oss. Vi uppskattar att ni respekterar detta så att vi kan ha bra framförhållning och kan planera om.

Har ni frågor angående er bokning eller vill att vi tar fram vin och matpaket, eller vill hyra in oss för ett privat event, maila oss på: bokning@lenoteca.se

Välkomna!

Till vinet har vi alltid mat och tilltugg. Vår ost&charkbricka fylld med spännande ostar och kallskuret från Europa, italienska gröna oliver och bröd. Vi har alltid ett urval av varmrätter, minst ett kött och ett vegetariskt alternativ. Utöver det så har vi lite småplock, och även något litet sött till dessertvinerna. Fråga oss gärna om ni har allergier eller andra önskemål.

Vår stora uteservering som ligger på Mäster Johansgatan 7, öppnar vi strax innan sommaren. Håll utkik efter mer information på våra sociala medier. Observera att det inte går att boka plats där utan det är drop in som gäller.